skip to Main Content

Op deze pagina delen wij informatie en hulpmiddelen voor organisaties in de zwembranche over de actualiteit betreffende de coronamaatregelen. Bekijk ook onze pagina met veelgestelde vragen of lees hier het laatste nieuws

Protocol Verantwoord Zwemmen – versie 8.3

Zaterdag 27 november 2021 is een nieuwe versie gepubliceerd van het Protocol Verantwoord Zwemmen.  Lees hier het nieuwsbericht of download direct het Protocol Verantwoord Zwemmen (versie 8.3).

RICHTLIJN VEILIG ZWEMMEN IN CORONATIJD: HYGIËNE EN DESINFECTIE IN BADINRICHTINGEN

Lees hier de meest actuele versie (nr. 10, 25-09-2021)  van de Richtlijn Veilig Zwemmen in coronatijd: Hygiëne en Desinfectie in Badinrichtingen. Deze richtlijn is een onderliggend document bij het Protocol Verantwoord Zwemmen en bevat adviezen voor de werkwijze in zwembaden:

Let op: heb je deze documenten al eerder bezocht? Dan kan het zijn dat de eerdere versie nog getoond wordt. Refresh daarom altijd je browser als wij een update van de documenten hebben gepubliceerd.

Uiteraard is het van belang om te vermelden dat de wetgeving die van toepassing is op zwembaden (WHVBZ) leidend blijft.

CONTACT NAAR AANLEIDING VAN een PERSBERICHT

Bent u van de pers? Voor vragen naar aanleiding van een persbericht kunt u contact opnemen met het Kernteam Communicatie van de Samenwerkende Partijen in de Zwembranche via Tara Pauli: tpauli@sro.nl. Heeft u als consument vragen over het protocol dan verwijzen wij u naar uw eigen zwembad of zwemschool of naar de organisatie waar u het betreffende nieuwsbericht heeft gelezen.

BESCHIKBARE COMMUNICATIEMIDDELEN

In combinatie met het protocol stellen wij op deze pagina ook een aantal documenten beschikbaar met maatregelen in de vorm van posters en iconen. Deze iconen zijn gepubliceerd in verschillende formaten tbv uitprinten op locatie, maar ook bijvoorbeeld voor social media. Indien niet alle maatregelen bij jouw locatie van toepassing zijn kun je gebruik maken van de Indesign-bestanden om deze aan te passen.

Download hier:

Sporten in coronatijd – NOC*NSF

Een toelichting op het sporten in coronatijd is ook terug te vinden op de website van NOC*NSF.

Back To Top