Ga naar hoofdinhoud

Belangrijke UPDATE:

Vanaf 25 februari vervallen vrijwel alle coronamaatregelen. Voor de zwembaden zijn alle maatregelen in ieder geval van de baan. De samenwerkende partijen in de zwembranche zijn blij dat deze stap gezet kan worden.

Vanaf 25 februari is Protocol 10.2 niet meer van toepassing.

Deze pagina zal zo spoedig mogelijk worden herzien.

RICHTLIJN VEILIG ZWEMMEN IN CORONATIJD: HYGIËNE EN DESINFECTIE IN BADINRICHTINGEN

Lees hier de meest actuele versie (nr. 10, 25-09-2021)  van de Richtlijn Veilig Zwemmen in coronatijd: Hygiëne en Desinfectie in Badinrichtingen. Deze richtlijn is een onderliggend document bij het Protocol Verantwoord Zwemmen en bevat adviezen voor de werkwijze in zwembaden:

Let op: heb je deze documenten al eerder bezocht? Dan kan het zijn dat de eerdere versie nog getoond wordt. Refresh daarom altijd je browser als wij een update van de documenten hebben gepubliceerd.

Uiteraard is het van belang om te vermelden dat de wetgeving die van toepassing is op zwembaden (WHVBZ) leidend blijft.

CONTACT NAAR AANLEIDING VAN een PERSBERICHT

Bent u van de pers? Voor vragen naar aanleiding van een persbericht kunt u contact opnemen met het Kernteam Communicatie van de Samenwerkende Partijen in de Zwembranche via Tara Pauli: tpauli@sro.nl. Heeft u als consument vragen over het protocol dan verwijzen wij u naar uw eigen zwembad of zwemschool of naar de organisatie waar u het betreffende nieuwsbericht heeft gelezen.

BESCHIKBARE COMMUNICATIEMIDDELEN

In combinatie met het protocol stellen wij op deze pagina ook een aantal documenten beschikbaar met maatregelen in de vorm van posters en iconen. Deze iconen zijn gepubliceerd in verschillende formaten tbv uitprinten op locatie, maar ook bijvoorbeeld voor social media. Indien niet alle maatregelen bij jouw locatie van toepassing zijn kun je gebruik maken van de Indesign-bestanden om deze aan te passen.

Download hier:

Sporten in coronatijd – NOC*NSF

Een toelichting op het sporten in coronatijd is ook terug te vinden op de website van NOC*NSF.

Back To Top